Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları 2016

Garanti Bankası, 1946 yılında kurulan Türkiye’nin en büyük ikinci özel bankası konumunda faaliyet göstermektedir. Entegre finansal hizmetler kuruluşu olarak faaliyet gösteren banka birçok kredi fırsatı sunmaktadır.

Her kar amacı güden kuruluş gibi Garanti Bankası da sunduğu kredi ürünleri için belirli faiz oranları içermektedir. Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları 2016 yılı bazında sizler için derlenmiştir.

Garanti Bankası’nın bireysel ihtiyaç kredisinden başlanacak olursa, bu kredi %1,19’dan başlayan faiz oranlarıyla müşterilerini karşılamaktadır. İster tatil, ister alışveriş, isterseniz de okul ihtiyaçları için bu krediden faydalanabilirsiniz.

Yaz Kredisi Kampanyası olarak sunulan %1,19’luk  ihtiyaç kredisi faiz oranları 50 bin TL’lik krediler için geçerlidir.

Dijital İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Dijital kredi bağlamında sunulan ihtiyaç kredisi faiz oranları %1,19 ile %1,47 arasında değişen oranlar içermektedir. Bu faiz oranları için bankanın kredi tutarları etkili olmaktadır. 50 bin TL’lik kredi için %1,19 faiz oranları, 25 bin TL’lik kredi için %1,32 faiz oranları, 10 bin TL’lik kredi içinse %1,47’lik kredi faiz oranları uygulanmaktadır.

Dijital İhtiyaç Kredisi için vade süreleri 36 aya kadar uzanmaktadır.

Bayram Kredisi Faiz Oranları

Garanti bayrama özel fırsatları için de benzer kredi faiz oranları uygulamaktadır. Garanti Bankası’nın bayram kredileri için belirttiği faiz oranları %1,19 ve %1,32 arasında değişmektedir. Kredi faiz oranları vade süresine ve kredi tutarına göre %1,89’a kadar çıkabilmektedir.

Diğer İhtiyaç Kredileri İçin Kredi Faiz Oranları

Bankanın diğer ihtiyaç kredilerinden olan İlk Kredim için uygulanan ihtiyaç kredisi faiz oranları %1,37’den başlamaktadır. Garanti Bankası’ndan ilk defa ihtiyaç kredisi alacaklar için sunulan fırsatlar için uygulanan faiz oranları %1,45’e kadar çıkmaktadır. Bedavalı Kredi fırsatı da sunan bankanın 2 bin TL’lik kredileri için faiz oranı ve herhangi bir ücret talep etmemesi 5 aylık vadelerle sizlere sunulmuş özel bir fırsattır. 5 bin TL’lik ve 10 bin TL’lik kredilerdeyse %1,94 faiz oranları uygulanmaktadır.

Emeklilere özel olarak ihtiyaç kredisi sağlayan bankanın kredi faiz oranları %1,46 ve %1,50 arasında değişmektedir.