25.000 TL Taşıt Kredisi 48 Ay Vadeyle Odeabank’ta!

Odeabank, hayalini kurduğunuz otomobil için gerekli nakit desteğini taşıt kredisi ürünü ile birlikte sağlıyor. Hem sıfır kilometre otomobiller, hem de ikinci el otomobiller için satın alım aşamasında gerekli nakit desteğini sağlayan Odeabank, ödemelerinizi 48 aya kadar uzatarak rahat bir şekilde ödemelerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Düzenlediği taşıt kredisi ürünü ile birlikte hem sıfır kilometre araçların satın alımında, hem de ikinci el araçların satın alımında nakit desteği sunan Odeabank, bütçenize özel ödeme planları ile ödemelerinizi 48 aya kadar yayarak rahat bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Kredi başvurusu aşamasında kefil şarı aramayan Odebank, satın alacağınız otomobil üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek krediniz için gerekli teminatı güvence altına alıyor.

Odeabank aynı zamanda ilk 12 aylık süreçte sadece faiz ödemesi gerçekleştirerek, daha düşük tutarlarda taksit ödemesi ile taşıt kredi ödemelerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Odeabank 25.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı

Odeabank’tan taşıt kredisi ürünü kapsamında 25 bin Türk Lirası tutarında taşıt kredisi temin etmeniz halinde banka tarafından 48 ay vade seçeneğinde uygulanacak aylık sabit taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,4 olurken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı 762,89 Türk Lirası’na tekabül etmektedir.

Bu ödeme planı, Kredi Haberi editörleri tarafından 8 Ekim 2017 Pazar günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile hazırlanmıştır.

https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/bireysel/krediler/Sayfalar/Tasit-Kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile birlikte tüm kredi ürünleri hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.