Güncel Taşıt Kredileri 2016

Taşıt kredileri araç sahibi olmak isteyenlerin faydalanabileceği bir finansal destek olarak bilinmektedir. Genel itibariyle aracınızın 50 bin TL’ye kadar olan fatura bedelinde (sıfır km araçlar için), bu bedelin %70’i kadar kredi verilmektedir.

Eğer alınacak olan araç 50 bin TL’yi aşıyorsa bu sefer, 50 bin TL’nin %70 + 50 bin TL’yi aşan tutarın %50’si şeklinde bir taşıt kredisi fiyatlandırması sağlanmaktadır. Sıfır km araçlar için böyle bir politika izlenirken, ikinci el araçlarda genellikle kasko bedeli baz alınıp ona göre kredi sağlanmaktadır. Oranlar sabit kalmaktadır.

Taşıt kredilerinde ayrıca kredi tahsis ücreti gibi masraflar da çıkabilir. Bunun haricinde sigorta masrafları, kasko masrafları ve vergiler de maliyetlerinize eklenecektir. Taşıt kredileri için bankalardan veya çeşitli finansal kuruluşlardan taşıt kredisi başvurusu gerçekleştirmeniz mümkündür. Hemen hemen her banka taşıt kredisi hizmeti sağlamaktadır.

Bankaların Taşıt Kredileri 2016

Bankaların güncel taşıt kredilerine değinilecek olursa Vakıfbank’ın bayramlara özel olarak sunduğu sıfır km taşıt kredileri sayılabilir. 48 aya varan vade seçenekleri içeren banka, %1,22 ve %1,25 arasında değişen faiz oranları uygulamaktadır. Ayrıca Denizbank’ın taşıt kredisi de %1,49 gibi sabit faiz oranlarıyla sizleri karşılamaktadır.

Akbank taşıt kredisi kampanyası 48 aya varan vadeler, Halkbank Yeşil Işık Taşıt Kredisi, ING Bank Taşıt Kredisi Kampanyası, Ziraat Bankası Komisyonsuz Taşıt Kredisi, TEB’in Standart taşıt kredisi %1,35 faiz oranalrıyla, Yapı Kredi Dosya Masrafsız Taşıt Kredileri, Fibabanka’nın %1,29’dan başlayan uygun taşıt kredisi oranları, İş Bankası’nın Standart Taşıt Kredisi ve %1,24 faiz oranlarıyla kampanyaları eşliğinde taşıt kredileri yer almaktadır.