Halk Bank’tan Kredi 2017

Halk Bankası yeni yıla özel hazırladığı kredi ürünü dahilinde müşterilerine masraflı ve masrafsız kredi seçeneği sunmaktadır. İster uygun faiz oranlı, isterseniz de kredi tahsis ücreti talep edilmeyen masrafsız kredi ürününden yararlanabilirsiniz. Müşteri ihtiyaçlarına yönelik kredi ürünleri hazırlayan Halk Bankası bahse konu yeni yıl kredisi ile de müşterilerini memnun edecek faiz oranları sunmaktadır.

Masrafsız Yılbaşı Kredisi

Kredi 2017 dahilinde „masrafsız“ kredi kullanmak isteyen müşteriler aylık yüzde 1,19 faiz oranından yararlanacaklardır. Banka bahse konu müşterilerden kredi tahsis ücreti talep etmeyecektir. „Masraflı“ kredi seçeneği dahilinde finansman sağlamak isteyen müşteriler ise aylık yüzde 1,13 faiz oranından yararlanacaktır. Bahse konu kredi dahilinde müşteri kullanılan kredi miktarının yüzde 0,5’i oranında kredi tahsis ücreti ödeyecektir.

Halk Bankası yeni yıl kredisi dahilide azami vadeyi 48 ay olarak belirlemiştir. Uygun faiz oranları ile sağlanan finansman uzun vade süresinde ekonomik sıkışıklık yaşamadan ödenebilmektedir. Kredi 2017 dahilinde 48 ay vade ile 50 bin Türk Lirası likidite sağlayan müşteri masraflı kredi seçeneğinde faydalanmak istiyor ise aylık yüzde 1,13 faiz oranı uygulanacaktır. Bu durumda kredi geri ödeme taksitleri aylık bin 423,99 Türk Lirası civarında olup, ayrıca müşteri 250 Türk Lirası kredi tahsis ücreti ödeyecektir.

Masrafsız kredi seçeneğinden faydalanmak isteyen müşteri ise aylık yüzde 1,19 faiz oranından yararlanacaktır. 48 ay vadede kredi geri ödemelerini tamamlayacak olan müşteri aylık takribi bin 446,27 Türk Lirası kredi taksitleri ödeyecektir. Müşteriden kredi tahsis ücreti tahsil edilmeyecektir.