Denizbank Web’de Mevduat Hesabında Faiz Oranı Yüzde 10,65!

Piyasaların karmaşık olduğu şu dönemde parasını riske atmak istemeyenler için Denizbank “Web’de Mevduat Hesabı” yüksek faiz olanağı sunuyor. Banka tarafından geliştirilen hesap sayesinde, mevduatını değişken piyasa koşullarından korumak isteyen müşteriler rahat ediyor.

Denizbank, söz konusu hesap kapsamında mevduatını kendisine getiren müşterilerine “Web’de Mevduat hesabı” ile yüksek faiz yani yüksek getiri sağlıyor. Müşterinin hangi vade diliminden yararlanmak istediği ve parasını ne kadar bankada tutmak istediği de kendisine kalmış durumda. Banka farklı vade süreleri için uyguladığı faiz oranlarında değişiklik yapmaktadır.

400 Güne Kadar Avantajlı Faiz Oranları!

Denizbank “Web’de Mevduat” hesabında 1 günden 400 güne kadar yüksek getiri fırsatı sunulmaktadır. Denizbank; Web’de Mevduat hesabı uyarınca farklı vade sürelerinde müşteri mevduatlarını değerlendirebilmektedir. Söz konusu vadeye göre de müşterilere faiz oranı verilmektedir. 25 bin Türk Lirası’na kadar mevduatını Denizbank’a getirenler için farklı faiz oranları uygulanırken, 25 bin Türk Lirası ile 500 bin Türk Lirası aralığındaki mevduatlarını bankaya getirenler için farklı faiz oranları uygulanmaktadır.

Maksimum 25 bin Türk Lirasına kadar mevduatını Denizbank “Web’de Mevduat” hesabında değerlendirmek isteyen kişiler banka; azami 1 aylık vade için yüzde 7, 60 güne kadar yüzde 10,65 oranında faiz fırsatı sunmaktadır. 60 günden 400 güne kadar ise faiz oranı yıllık yüzde 10,55 düzeyindedir.

25 bin Türk Lirası ile 100 bin Türk Lirası aralığındaki parasını Denizbank “Web’de Mevduat” hesabında değerlendirmek isteyen müşteriye banka; 1 aylık vade için yine yüzde 7, iki aylık süre için ise yüzde 10,45 oranında faiz olanağı sunmaktadır. 60 günden 400 güne kadar ise faiz oranı yüzde 10,30 noktasında gerçekleşmektedir.

Söz konusu faiz oranlarından yararlanmak isteyen müşterilerin Denizbank şubeleri ile şahsen görüşmesinde fayda vardır.