Citibank’tan Yüzde 1,09 Faiz Oranından Başlayan İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Global çapta faaliyet gösteren Citibank, ülkemiz özelinde de atılımlarına devam ediyor. Bu süreçte müşterilerini memnun etmek ve müşteri portföyünü genişletmek adına kampanyalar düzenleyen Citibank, çok cazip faiz oranları ile kredi olanağı sunmaktadır.

Citibank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulan kredi kapsamında 30 bin Türk Lirası’na kadar aylık yüzde 1,09 faiz oranından finansman olanağı sunulmaktadır. Bahse konu kredi uyarınca müşterilerin en cazip faiz oranı olan aylık yüzde 1,09’luk orandan faydalanabilmeleri için çeşitli şartlar koşulmuştur.

Cazip Orandan Kredi Fırsatı İçin Şartlar!

Citibank, aylık yüzde 1,09 faiz oranı ile kredi sağlamak için müşterinin talep ettiği kredi mablağının maksimum 30 bin Türk Lirası olabileceğini belirtmiştir. Bununla birlikte bahse konu müşterinin aylık minimum 5 bin Türk Lirası ibraz edilebilir gelirinin bulunmasını şart koşmuştur. Ayrıca Citibank tarafından sunulan avantajlı faiz oranı ile likidite edinmek isteyen müşteriye vade süresi olarak azami 48 ay tanınmaktadır.

Müşterilerin dikkat etmesi gereken bir diğer husus ise, kredi kapsamında müşteriden asgari 349 Türk Lirası veya kredi meblağının yüzde 4’ü seviyesinde kredi tahsis ücreti yani dosya masrafı tahsil edileceğidir. Bu şartlara uyum sağlayan müşteriler için kredi faiz oranı aylık yüzde 1,09 seviyesindedir.

Citibank, bahse konu kredisinden faydalanmak isteyen müşterilerine; resmi internet sitesinden kolay başvuru olanağı sunuyor. Resmi internet sitesinden başvurusunu gerçekleştiren müşterinin şubeye gitmesine gerek kalmadan banka yönetimi müşterinin bulunduğu yere krediyle ilgili belgeleri göndereceğini deklare etmiştir. Gerekli resmi işlemlerin tamamlanmasının akabinde, kullanılan kredi meblağı müşterinin istediği banka hesabına yatırılmaktadır.

Azami 30 bin Türk Lirası finansman edinilebilen kredi kampanyasından yalnızca Citibank ile yeni tanışan; Citibank’tan daha önce kredi kartı ya da bireysel kredi almamış müşterilerin yararlanabileceği de unutulmaması gereken bir diğer husustur.