Odeabank’tan Yeni Arabam Taşıt Kredisi Kampanyasıyla Hem Sıfır Hem de 2.El Araca Kredi Fırsatı

Sunduğu kredi ürünleri ile müşterilerinin sıkıntılarını gideren Odeabank, araç almak isteyen müşterilerinin de yanında olmayı sürdürüyor. Almak istediği taşıt ister sıfır kilometre olsun, isterse 2. el olsun, vatandaşlar Odeabank’tan finansman edinerek araç alma imkanına sahiptirler.

Odeabank tardından yeni arabam taşıt kredisi kampanyası dahilinde müşterilere sunulan likidite olanaklarında faiz oranları sıfır kilometre araçlar için ve 2. el araçlar için farklılık göstermektedir. Sıfır kilometre araç almak isteyen vatandaşlar için Odeabank tarafından sunulan kredinin faiz oranı aylık yüzde 1,15 seviyesinden başlarken, ikinci el araç almak isteyen vatandaşlar için faiz oranı aylık yüzde 1,25 olarak tayin edilmiştir.

Taşıt Kredisi Örnek Hesaplamalar!

Odeabank yeni arabam taşıt kredisi kampanyası uyarınca likidite edinerek sıfır kilometre bir araç sahibi olmak isteyen vatandaş; bankadan aylık yüzde 1,15 faiz oranından 20 bin Türk Lirası kredi kullanarak borcunu 48 ay vadede geri ödeme olanağına kavuşmaktadır. Bu durumda müşterinin bankaya yapması gereken aylık taksit ödemeleri 573 Türk Lirası olacaktır.

Odeabank yeni arabam taşıt kredisi kampanyası dahilinde edindiği 20 bin Türk Lirası finansman ile 2. el taşıt almak isteyen bir müşterinin geri ödemeler için 48 ay vade tercih etmesi durumunda bankaya yapacağı ödemeler aylık 587 Türk Lirası olacaktır.

Her iki seçenekte de banka tarafından müşteriden kredi meblağının binde beşi oranında kredi tahsis ücreti tahsil edilecektir. 20 bin Türk Lirası taşıt kredisi için kredi tahsis ücreti 100 Türk Lirası olarak müşterilere yansıtılmaktadır. Bununla birlikte krediye konu taşıtın üzerine konulacak rehnin tesisi için gereken işlem ücreti de müşterinin karşılaması gereken bir diğer masraftır. Ayrıca kişiye göre değişmekle birlikte ortalama 100 Türk Lirası ferdi kaza sigortası ücretini de müşteri karşılamak durumundadır.