ING Bank İhtiyaç Kredisiyle Ödemelere 2018’de Başlayın!

ING Bank, 4 ay erteleme imkânı tanıdığı ihtiyaç kredisi ürünü ile birlikte harcamalarınızı hemen yapabilmek adına temin edeceğiniz ihtiyaç kredisi için ödemelere 2018 yılında başlamanıza olanak sağlıyor. 

ING Bank, tüm ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturabilmeniz adına avantajlı bir ihtiyaç kredisi ürünü sunuyor. 48 aya kadar vadelendirme ve kredi notunuza göre belirlenen avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranları eşliğinde temin edebileceğiniz ihtiyaç kredisi için aynı zamanda ödemelerini 4 ay erteleyerek 2018 yılında başlayabilirsiniz.

Herkesin kredi notuna göre özel olarak hazırlanan aylık faiz oranları ile birlikte ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturmanıza olanak sağlayan ING Bank, internet sitesi üzerinden, mobil uygulama üzerinden, ATM üzerinden ve size en yakın ING Bank şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

ING Bank 5.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

ING Bank’tan 4 ay erteleme imkânından faydalanbilmek adına 4 ay ertelemi 48 ay vadeli 5.000 Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi temin etmeniz halinde uygulanabilecek en yüksek faiz oranı olan aylık yüzde 1,84 oranındaki faiz oranı ile birlikte aylık 170 Türk Lirası tutarında eşit taksitler ile kredi ödemelerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlanıyor.

Bu ödeme planı; 27 Eylül Çarşamba günü itibariyle aşağıda yer alan, bankanın resmi internet sitesinden edinilen bağlantı vasıtası ile Kredi Haberi ziyaretçileri için özel olarak hazırlanmıştır.

https://www.ingbank.com.tr/tr/ihtiyac-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek; bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi ürünü hakkında tercih yapabilir, size en uygun krediyi belirleyebilirsiniz.