25 Bin Lira Kredi Veren Bankalar

Nakit sıkıntısı çekenler için bankaların verdiği krediler büyük rahatlama sağlıyor. Özellikle son günlerde konut ve araba kredilerialanında büyük faiz indirimlerine giren bankaların verdiği cazip ödeme avantajları ve cazip faiz oranları; nakit sıkıntısı çeken kişiler için maddi anlamda rahatlama sağlıyor. Hangi bankalar 25 bin lira krediyi en uygun faiz oranlarında veriyor sorusunu merak edenler için güncel olarak bankaların verdiği kredileri araştırdık. Hangi bankadan kredi çekmek istediğinize siz karar verin. Aralarında faiz oranları olarak çok fazla bir bulunmayan bankaların çeşitli adlarla sunduğu ihtiyaç kredilerinin faiz oranları ve geri ödeme seçenekleri şöyle sıralanıyor:

Kredi Çekmek İsteyenler için Cazip Faiz Oranları

25 bin lira kredi veren bankalardan biri olan İNG Bank bu krediyi %0.99 faiz oranıyla 3 yılda geri ödeme koşulu ile aylık 858 TL geri ödeme ile toplamda 30,997 TL geri ödeme alarak kredi imkanı sunuyor. Kredi veren diğer bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası da 25 bin lira kredi veren bankalardan biri olarak 25 bin lira sıcak parayı %1.24 faiz oranıyla 3 yılda geri ödeme koşulu ile aylık 902 TL geri ödeme ile toplamda 32.597 geri ödeme alarak kredi imkanı sunuyor. Kredi veren bankaların oranlarına baktığınızda hemen hemen yakın oranlar bulursunuz.

25 bin lira kredi veren Bankalar

25 bin lira kredi veren bankalardan biri olan Garanti Bankası bu krediyi 1.34 faiz oranıyla 3 yılda geri ödeme koşulu ile aylık 920 TL geri ödeme ile toplamda 33.250 TL geri ödeme alarak kredi imkanı sunuyor. Bu kredinin adı da yaz kredisi… 25 bin lira kredi veren diğer bankalardan biri olan Deniz Bank bu krediyi %1.48 faiz oranıyla 3 yılda geri ödeme koşulu ile aylık 946 TL geri ödeme ile toplamda 34,177 TL geri ödeme alarak kredi imkanı sunuyor.