Kripto Paralar Zengin Etmeye Devam Ediyor!

Son dönemlerde hem ekonomistler, hem siyasiler, hem de yatırımcılar tarafından daha sık duyulmaya başlanılan kripto paralar, birçok kişiyi zengin etmeye devam ediyor. Son rekor ise, kim olduğu belirlenemeyen bir yatırımcının 230 milyon Dolar tutarında kazanç elde etmesi ile kırıldı.

Bitcoin‚in dalgalanması ile birlikte başlayan kripto para hareketi, birçok kişinin yatırımlarını sanal para birimlerine yönlendirmelerine olanak tanımış, devam eden süreçte Merkez Bankaları bu para birimleri hakkında araştırma gerçekleştirmek adına önemli bütçeler ayırmış, hatta bazı devlet başkanları da bu yatırımları destekler nitelikte açıklama yapmıştı.

Bu dalgalanmalar eşiğinde moda olmaya başlayan kripto para birimi Ethereum, bir yatırımcısını tam 230 milyon doların sahibi yapmayı başardı. 55 milyon dolar tutarında yatırım yapan, adı belirlenemeyen yatırımcı, 1 ay içerisinde yaptığı bu yatırımı tam 4 kart artırmayı başardı.

Geçtiğimiz ay içerisinde açıklama yapan Rusya Lideri Putin, kripto paralara yapılan yatırımı desteklediklerini aktarırken, tavsiye olarak da Ethereum’u işaret etmişti. Bu açıklama sonrasında ülkede kripto para yatırımlarını teşvik eden lider, vatandaşlarının bu tarz yatırımları gerçekleştirmesi için teşvik göstermişti.

Ethereum’da Dalgalanmalar Üst Düzeyde!

12 Haziran 2017 tarihinde 395 Dolar değerine ulaşmayı başaran Ethereum, 21 Haziran 2017 tarihine kadar 10 sent değerine kadar gerilemişti. Ethereum şu anda 204 Dolar üzerinden işlem görüyor.