Merakla Beklenen Proje İçin İhale Tarihi Açıklandı!

Türkiye’nin inşaat sektöründeki en önemli markalarından olan Emlak Konut GYO, merakla beklenen Bizim Mahalle projesinin 1. Etabı için ihalesinin tarihi belirlendi.

Türkiye’de inşaat sektörü büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Türk müteahhit firmalarının yurtdışı pazarında elde ettikleri ihalaler kadar Türkiye’de hayata geçirilen mega projeler ve büyük bütçeli konut projeleri de sektörün canlanmasına ortam yaratıyor. Türkiye’nin hemen hemen her yerinde hayata geçirdiği birçok proje sayesinde vatandaşların ev sahibi olmalarına olanak sağlayan Emlak Konut GYO, merakla beklenen Bizim Mahalle konut projesi için 1. Etap ihale tarihini açıkladı. Projenin birinci etabı için ihale 4 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşecek.

Bizim Mahalle projesi, özellikle İstanbul’da büyük bir merakla bekleniyor. Hem yatırımcıların, hem de kaliteli bir konut projesinden ev sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çeken proje, İstanbul – Küçükçekmece’de hayata geçirilecek.

Proje için birinci etabın ihalesi 4 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşecek. İhalenin türü arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı olarak belirlenirken, ihalenin ilk oturumu 11.00’da gerçekleşecek. İhalenin kazanma durumu ise ikinci oturum sonucunda belirlenmiş olacak.

Projenin hayata geçirileceği alan 2 bin 570 metrekare büyüklüğünde olurken, emsale esas inşaat alanının büyüklüğü de toplam 56 bin 547 metrekare olarak açıklandı. Projenin önemli bir kısmı konut alanı olarak inşa edilecekken, proje alanında aynı zamanda ticaret alanı ve bir adet ilkokul da inşa edilecek.

Toplam alanlarının 1 milyon metrekareye tekabül etmesi sebebiyle dev inşaat projesi olarak kabul edilen Bizim Mahalle projesi, toplamda dört etaptan oluşacak. Mahalle konseptini ayakta tutmak ve canlandırmak amacıyla tasarlanan projenin birinci ve ikinci etapları için geçtiğimiz yıl ihale tarihi açıklanmış, lakin gelen tekliflerin az olmasından dolayı ihale iptal edilmişti. İkinci etap çalışmaları proje için bir yandan devam ederken, birinci etap için yeniden ihale tarihi belirlendi.