Ücretsiz KKB Skoru Nasıl Sorgulanır? Findeks Puanı Ücretsiz Nasıl Öğrenilir?

Günümüzde tüm bankalar KKB skoru ile orantılı olarak kredi başvurularını değerlendirmekte ve yine KKB skoru ile orantılı olarak faiz uygulaması yapmaktadır. Peki KKB puanı ücretsiz nasıl öğrenilir? İşte findeks puanının ücretsiz öğrenilmesi için geçerli olan iki yöntem!

KKB skorunu ücretsiz bir şekilde öğrenmek mümkündür. Ücretli olarak sorgulamak isteyenler Findeks’e giriş yaparak 1 TL ila 8 TL arasında değişen fiyatlarla KKB skoru hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Ücretsiz KKB Skoru Nasıl Sorgulanır?

Cep telefonlarınızın SMS bölümüne girerek hazırlayacağınız bir kısa SMS’le birlikte güncel KKB skorunuzu öğrenebilirsiniz. Hem Turkcell, hem Vodafone, hem de Türk Telekom operatörlerinden göndereceğiniz SMS sayesinde güncel KKB puanınızı anında öğrenebilirsiniz.

SMS’le KKB Skoru Nasıl Öğrenilir?

Cep telefonunuzun SMS bölümüne giriş yaptıktan sonra Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık Numaranızı yazıp, boşluk bırakıp, doğum yılınızı yazdıktan sonra 1112’ye SMS olarak göndermeniz halinde 9 Türk Lirası gibi küçük bir ücret karşılığında KKB skorunuzu birkaç dakika içinde öğrenebilirsiniz.

Ücretsiz Findeks Kredi Puanı Sorgulama

Hem SMS ile öğrenme, hem Findeks’in internet sitesi vasıtasıyla öğrenme, hem de mobil uygulamalar vasıtası ile KKB puanı öğrenme işlemleri için 1 TL ila 9 TL arasında bir ücret ödemek zorunda kalırsınız. Eğer KKB skorunuzu ücretsiz bir şekilde öğrenmek istiyorsanız Findeks’in Gold ya da Klasik paketlerinden satın alınmış bir bilgisayar kullanmanız gerekmektedir. Bu paketler normalde ücretli olsa da; bankalardaki bireysel müşteri memurlarının bilgisayarlarından, kurumsal beyaz eşya mağazalarının bilgisayalarından, teknoloji marketlerin bilgisayarlarında bu paketler vasıtası ile ücretiz kredi puanı sorgulama yapabilirsiniz.