3.000 TL Hazır Kredi Şekerbank’ta!

Şekerbank, düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte bayram arifesinde ve yaz döneminde ihtiyaç duyacağınız tüm nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. İşte Şekerbank tarafından düzenlenen kredi kampanyasına dair merak edilen detaylar!

Şekerbank, düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte, bayram arifesinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. 48 aya varan vade seçenekleri ve uygun faiz oranları eşliğinde büyük bir rahatlıkla temin edebileceğiniz ihtiyaç kredisi için size en yakın Şekerbank şubesine kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

48 aya varan uzun vade seçenekleri eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteği için kolay bir ödeme planı oluşturmanıza olanak sağlayan Şekerbank, 3 aydan 48 aya kadar tüm vade seçenekleriniz için aylık yüzde 1,75 oranında faiz uygulaması gerçekleştiriyor. Çekeceğiniz kredi tutarının yüzde 0,5’i kadar kredi tahsis ücreti talebinde bulunan Şekerbank, kredi talebiniz aşamasında sizden herhangi bir ön kefil talebinde bulunmuyor.

Şekerbank 3.000 TL İhtiyaç Kredisi

Şekerbank’tan temin edeceğiniz 3 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi için 24 ay vade seçeneğini tercih etmeniz halinde aylık yüzde 1,75 oranında uygulanacak faiz oranı eşliğinde aylık 160 Türk Lirası tutarında eşit taksitler ile kredi ödemenizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Bu kredi ödemesi için gerekli hesaplama 15 Haziran 2017 tarihinde aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla gerçekleştirilmiştir.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyackredihesapla

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini temin edebilirsiniz.